kinesiotejp

Kinesiotejpen.. Första dagen jag använder den idag. Man kan tejpa på många olika sätt men jag börjar iallafall på ala Evelinaway så får vi se om det sker några.mirakel. Känns som jag går med en kudde på magen eller att jag går och blir omkramad hela tiden vilket ialf ger ett skönt stöd. Men mer än så är det inte än. Som sagt. Första dagen. Får väl se om ja orkar hålla på såhär ett tag. Blä! Är så trött på allt endoskit hela tiden. Vill bara kunna bestämma över min kropp och mitt liv, men min framtid ligger inte i mina händer längre utan i läkarnas händer och jag står o stampar på samma plats i livet det går bara bakåt. Min hjärna vill så mkt annat men inget funkar.. vf ska man fortsätta kämpa när man ändå inte får någon hjälp?. Vf fortsätta kämpa när jag fortsätter minska i vikt och smärtorna bara blir värre och värre. Varje dag tror jag att nu kan de inte bli värre, men fy så fel jag har de. Socialtliv? Vad är det? Det är borta? Minns inte när jag hade en smärtfri dag. Livet har tagit en lång paus. Vill bara kunna leva som alla mina vänner jag en gång umgicks med, men icke. Skolor och jobb har jag fått sluta för endon alltid besegerar mig, mitt företag fick jag avsluta. Vad jag än gör så tar endon alltid över och att väga 43kg som 26åring är fan inget kul... förlåt för ett negativt inlägg men har tappat hoppet om att någonsin igen kunna få njuta av mitt liv. Har sökt hjälp i så många år.. Hade jag fått hjälp och blivit tagen på allvar hade jag nog inte suttit här idag och mått så jävla dåligt.. mina föräldrar ser mig lida. Jag kan inte ens flytta hemifrån för skulle inte klara av allt själv som det är just nu och som det varit väldigt länge
Dem enda som lider är mina föräldrar och jag. Läkarna lider inte för att vi mår dåligt. Jag är ändå bara en "ännu en" patient, dör jag för att jag inte får i mig näring och min kropp inte orkar kämpa längre trots alla rop på hjälp så kommer inte läkarna sörja eller gråta, för dem är jag bara en "ännu en" journal.. jag är inte deras släkt lr dotter så dem behöver inte se mig lida dagligen, dem kan fortsätta trycka i mig massa piller som ändå inte funkar o låta mig "leva" så gott jag kan med mina sammanvuxna och sammanvridna äggstockar bakom livmodern, en äggledare fylld med vatten stor som en apelsin och förmodligen fler cystor i sammanväxningarna, jo dem förstår att jag har ont, men mer än så kan dem inte göra... vad är det dem väntar på?. Att sammanväxningarna skall sprida sig till livmodern också? Och till tarmarna?. Ta bort skiten o låt mig bli.smärtfri ett tag åtminstonde så jag kan gå klart min AT-utbildning och få chansen att hjälpa andra.. För det kommer jag göra.. kommer ha en sådan förståelse för alla jag kommer hjälpa och kämpa för.. För jag vill inte någon skall lida så som endosystrar gör. Jag är trött på att inte få bestämma själv om jag vill ta bort mina äggstockar som ändå inte fungerar. Är trött på att inte kunna få leva!!
GE MIG MITT LIV TILLBAKA! , om det nu än är så att det bara är för ett tag, men med lite tur kanske jag kan få vara smärtfri i flera år. Vill bara få en chans, vill inte att det ska vara försent.